Spaţii interdimensionale ale Universului Fizic

Sunt straturi ale energiei fundamentale pe care creatorii universului le folosesc, alături de dimensiunile structurale paralele, pentru coordonarea evoluţiilor din întreg Universul Fizic. În profunzime, ele sunt de fapt bule uriaşe de energie fundamentală, cu aspect local de straturi, aflate într-un spaţiu mai larg în care ele coexistă alături de alte straturi ale energiei fundamentale, cu alte particularităţi şi funcţiuni. Toate la un loc formează Universul Fizic şi sunt folosite în acelaşi scop: pentru coordonarea evoluţiilor primare ale spiritelor în acest univers material – Universul Fizic, care are vibraţia naturală cea mai joasă – dar optimă pentru evoluţia spiritelor. 

Comparativ cu dimensiunile structurale paralele, straturile interdimensionale prezintă:

– o extindere mult mai mică;

– vibraţii proprii aflate pe nivelele dintre vibraţiile straturilor dimensionale: toate la un loc însă având vibraţia mai înaltă decât cea a stratului dimensional în care ne aflăm acum, al evoluţiilor primare;

– o mişcare periodică de apropiere şi de depărtare de straturile dimensionale fixe între ele, chiar dacă se află în acelaşi spaţiu cu dimensiunile structurale paralele, cu care au funcţionări de aceeaşi natură şi acelaşi scop, aşa cum se menţionează mai sus. Fiecare spaţiu interdimensional are mişcare sa proprie, diferită de mişcarea altora – ca viteză, distanţe de deplasare şi revenire, vibraţie locală. 

Entităţile interdimensionale au corporalitatea cu vibraţie proporţională cu aceea a stratului lor şi ajută pe de o parte întrupaţii din dimensiunea structurală în care ne aflăm noi, şi pe de altă parte toate entităţile dimensionale care coordonează evoluţiile tuturor, inclusiv ale entităţilor inter-dimensionale. 

Studii complexe privind existenţa şi funcţiunile spaţiilor interdimensionale pot fi urmărite în capitolul Universuri, în principal studiul „08. Sa privim structurile Universului Fizic în profunzime”  .

 

Dictionar