Jurnal Spiritual

RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRI: DESPRE STUDIILE PREZENTE

Intrebare: Buna ziua,va felicit pt. blogul pe care il promvati,pt.profunzimea si realitatea lui. Ceea ce scrieti am am citit si in alte surse,totusi complexitatea cu care prezentati unele lucruri este impresionanta. As vrea sa stiu cum ajungeti la aceste informatii? Simt ca sunteti foarte sincere.Faceti channeling direc,..si daca da,.. cu cine..?Pe mine ma intereseaza mai mult Extraterestrii si conexiunea lor cu noi pamantenii.Binenteles si pregatirea debarcarii lor. NAMASTE HANSSY BALC

O zi buna.

1. Channeling-ul eu îl numesc româneşte: comunicare astrală (pe scurt: comunicare), iar prezentările sunt rezultatul studiilor realizate prin comunicare, îndrumare şi ajutor de acest fel: pentru că entităţile noastre ajutătoare doresc să ne dezvoltăm capacităţile multisenzorialului nostru aflat în permanentă amplificare, să cunoaştem direct lumea în care trăim, prin forţele spiritului acum, când am petrecut o lungă perioadă de timp în obişnuirea folosirii simţurilor noastre fizice, cu care nu putem descoperi decât o parte infimă a universurilor care ne înconjoară, ne susţin şi ne ajută să evoluăm împreună. 

Mulţumesc pentru felicitări, ceea ce fac este rezultatul unei munci permanente, realizată în mod ordonat, sub îndrumarea ajutătorilor noştri astrali şi dimensionali. Eu aşa îi numesc şi, cu tot respectul pentru toate entităţile ajutătoare de pretutindeni, consider că sunt mult ajutată, coordonată, îndrumată spre studii serioase de către împuterniciţii neamului nostru. Ceea ce scriu este cunoaşterea pe care o aveau nu numai străbunii noştri, ci toţi străbunii popoarelor de pretutindeni – de aceea vom găsi aceleaşi cunoaşteri peste tot, chiar dacă exprimările şi reprezentările sunt specifice fiecărui popor din lume. 

Referitor la comunicările de tip astral se poate citi şi articolul cu adresa: http://www.bucuria-cunoasterii.ro/articol/837/23.septembrie.2012despre-comunicrile-de-tip-astral.html .

2. Despre extratereştri am scris foarte mult în diferite ocazii. O spun cu modestie dublată de inerentă bucurie, dar şi cu tristeţe – au fost adeveriri şi din partea altor cunoscători, şi prin evenimente concrete. Poate mi-aş fi dorit să fie ceva mult mai frumos decât ceea ce este: şi inducere interesată în eroare, şi confuzie. În linii mari consider că extratereştrii fizici (cu corp fizic de manifestare) nu pot nici ajunge, nici sta, nu pot desfăşura activităţi pe Pământ aşa cum este el acum, şi nici oamenii obişnuiţi, născuţi cu corporalitatea pe care ne-o cunoaştem acum, nu o pot face pe alte planete; şi este valabil în toată această subzonă a universului în care se află Pământul. În străvechimi au existat oameni, pământeni, care au mers pe alte planete cu sarcini fixe, rapid desfăşurate, rezolvate în condiţii pe care le voi expune detaliat într-un capitol viitor al Studiilor Istorice. De asemenea, a existat un anumit tip de întrupaţi în alte părţi ale universului, care au venit pe Pământ cu acelaşi tip de sarcini fixe, derulate şi ele rapid, după care s-au întors acasă la dânşii. Sarcini de acest fel însă nu se puteau derula decât la nivele foarte înalte de vibraţie, în condiţii speciale de dezvoltare a corporalităţii umane, care să permită lucrări pe care azi cu greu credem să fi fost desfăşurate de oameni. 

Dar astfel de exemple trebuiesc înţelese punctual şi nu generalizate – ca şi cum extratereştrii s-ar fi plimbat toată-ziua-bunăziua printr-un univers apărut printr-o sumă de coincidenţe aglomerate, care s-ar dinamiza prin orice fel de manifestări ale unor fiinţe exclusiv fizice. Noi avem intuiţii pe de o parte, şi moşteniri ale cunoaşterilor strămoşilor omenirii, dar suma lor a fost cândva furată şi folosită de conducătorii autoimpuşi lumii: în scopuri personale sau de grup restrâns. Dar aceiaşi strămoşi au lăsat moştenire şi cunoaşterea că astfel de timpuri vor avea un sfârşit: nu oricum, ci prin răspândirea cunoaşterii memoriilor proprii, pe care orice om o are în memoriile spiritului lui, precum şi dezvoltarea cunoaşterii individuale prin percepţii proprii, analize proprii avansate, şi înţelegeri extinse ale realităţii – şi universice, şi social-politice pământene. De aceste aspecte le este frică conducătorilor, dar adevărul nu poate fi ţinut la întuneric mult timp: vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, Pământul se schimbă. Generaţiile viitoare vor trăi scutite de asemenea aberaţii sociale, în deplină conştienţă de realităţile pământene şi universale, precum şi înaltă conştiinţă, mare parte fiind sub bagheta unui dirijor ce nu-şi va mai pierde abilitatea folosirii memoriilor sale: spiritul, direct, concret. 

Extratereştrii astrali sunt şi ei cunoscuţi destul de bine acum: ori oameni care au terminat destinul lor fizic (cu corp de manfestare fizic), care în continuare ajută omenirea sub formă de entităţi astrale, sau entit[‚i astrale prin întrupare: adică spirite care s-au întrupat direct în sisteme corporale cu corp de manifestare astral (ultimul corp din sistem), aşa cum noi ne-am întrupat direct în sistem corporal cu corp de manifestare corpul fizic. Entităţile astrale nu evoluează în mod terestru, în societăţi sau nuclee sociale, familiale, ci înafara tereştrilor – adică înafară de noi, cei care ne numim pe noi înşine oameni: de aceea îi putem numi pe ei în mod corect extratereştri. Însă cel mai corect în situaţia de acum, când oamenii s-au obişnuit să considere alţi întrupaţi „extratereştri” este bine să le numim în continuare entităţi astrale (sau ajutători astrali). 

De fapt noi înşine suntem, în felul nostru, extratereştri pe Pământ, din punct de vedere spritual. Majoritatea spiritelor umane care evoluează azi pe Pământ sunt parte a unor uriaşe blocuri piramidale, venite pe Pământ în călătorii spirituale lungi. Astfel de călătorii pornesc din diverse regiuni ale universului cu vibraţii foarte înalte şi au ca punct terminus locuri cu vibraţii foarte joase: de aceea numim astfel de călătorii ”regresive”. Aceste spirite însă nu au încă experienţa de a călători foarte departe de locurile evoluţiilor lor progresive, de aceea blocurile piramidale sunt constituite în zona a II-a a universului cu punct terminus în zona I. 

Restul spiritelor umane întrupate pe, şi în jurul Pământului sunt în majoritate grupuri de spirite venite tot prin forţe spirituale din depărtări şi mai mari, din ultima zonă a universului, cea mai îndepărtată de Pământ: zona a III-a – galactică. În mijlocul şi în jurul lor, ajutându-i discret şi subtil, sunt întrupate monadele care au puterea şi experienţa de a evolua individual: secundarii, cei mai numeroşi ajutători experimentaţi în această parte a universului, şi coordonatorii de evoluţii ale primarilor de pretutindeni, întrupaţi necunoscuţi, greu de perceput, dar din a căror prezenţă toată suflarea vieţii planetei are de învăţat şi câştigat experienţă. 

În plus, şi strâng material considerabil pentru explicaţii bogate, avem ceea ce numim moştenirea primită de la strămoşi, veche de mii de ani: pretutindeni pe Pământ există reprezentări în piatră (bazoreliefuri), statui, picturi, etc. – catalogate laolaltă drept „paleoastronautică”: care de fapt sunt reprezentări concrete de clarviziune pe care noi nu mai ştim azi să le înţelegem şi le „traducem” departe de adevăr. Nevăzutul şi neauzitul pentru noi, azi, se pierdea treptat în mileniile trecute, de aceea cei conştienţi de o astfel de diminuare a capacităţilor naturale ale omului au lăsat peste tot exemple de percepţii care să ajute întrupaţii vremurilor viitoare pentru ei atunci când toate capacităţile umane avansate aveau să revină. Dar dacă am ajuns să credem că ne tragem din maimuţe sau, la polul opus: că Dumnezeu ne-ar fi alungat din rai de proşti şi răi ce am fi fost cândva, este explicabil de ce nu am crede că strămoşii noştri ar fi avut şi ei, asemenea multora dintre noi azi, puterea de a percepe, înţelege şi procesa noi înşine energii şi materii de vibraţii superioare celor fizice. De abia de acum încolo vom începe să credem că, mai mult, societăţile străvechi – şi nu extratereştri – lucrau mental, ajungând la crearea unor structuri constituite din astfel de materii, energizate superior şi având caracteristici pe care noi le vom re-crea în vremurile noastre şi cele viitoare, după ce atenţia noastră a fost abătută de la drumul dezvoltării cunoaşterii subtile, din cauza condiţiilor planetare şi umane grele. 

Vom vedea că nu extratreştri venind cu nave cu propulsie artificială, ci chiar noi, în vieţile noastre anterioare, am lăsat moştenire generaţiilor următoare construcţiile, bazoreliefurile, picturile, şi nu ne-au spus sau arătat ei (deschis ochii,explicat) cum să privim aerul planetar, cerul şi tot ceea ce este dincolo de primele stele... 

Este o cunoaştere străveche ale cărei ultime repere omenirea de după ultima glaciaţiune le-a pus în ceea ce azi numim arte, adică ceea ce rezonează mereu cu acel subconştient pe care, din nefericire, îl tratăm azi ca pe o cenuşăreasă... A rămas tot ceea ce omul intuia şi rareori ajungea să cunoască concret şi profund, dar tocmai faptul că avea şi are la îndemână moştenirea unui trecut propriu glorios şi cunoaştere şi creaţie îl sprijină în întărirea încrederii în sine şi în capacităţile pe care viaţa i le dezvoltă. Nimic nu a fost pierdut din ceea ce am trăit cu toţii milioane şi milioane de ani la rând, şi începem treptat să ni le amintim, mergând cu curaj pe calea marcată de creşterea vibraţiei planetare. 

După terminarea capitolului HERG voi publica studii privind bazoreliefuri, picturi, sculpturi care au fost interpretate ca fiind reprezentări ale unei prezumtive prezenţe a extratereştrilor printre noi, dar de fapt fiind o cunoaştere mental astrală a universului energiilor nevăzute, nepercepute cu simţurile corpului nostru fizic. Rog pe cine doreşte să-mi trimită fotografii şi articole care dezbat acest subiect şi împreună vom studia şi alte cazuri înafara celor pe care le voi prezenta aici. 

 • #1 G.P. 31.01.2015 20:46
  Buna Cristiana, ca de obicei, si acest articol, ma fascineaza!. As dori sa comentezi in ce masura se "integreaza!" urmatoarele afirmatii!:
  1. "Fizica cuantica demonstreaza ca lumea nu este acel lucru solid si neschimbator ce pare sa fie. In schimb, este un loc extrem de fluid care se construieste constant de catre gandurile noastre individuale si colective!".
  2. "Ceea ce credem ca este adevarat este cu adevarat o iluzie, aproape asemenea unui truc magic!".
  3. "Si tu si eu suntem lumina-energie pura in cea mai frumoasa si inteligenta forma posibila. Energia este cea care se schimba constant sub suprafata, aceasta fiind controlata de catre puternica noastra minte!".

  4. "Lumea noastra este construita din spirit, minte si corp!".
 • #2 cristiana 01.02.2015 15:53
  Bună GP!!! nu te-am uitat nici cu subiectul pe care mi l-ai trimis prin cealaltă rubrică de contacte.
  Întrucât caseta nu corespunde idealurilor mele de răspuns la întrebări atât de frumoase, facem articole!
  Pe scurt:1.da, universul nostru - corelat cu mai multe alte universuri, așa cum am arătat în secțiunea din STUDII GENERALE, nu este solid și neschimbător - deși este în felul său și solid, și oarecum neschimbător! Dar un asemenea adevăr trebuie argumentat.
  Nu se construiește prin gândurile noastre, dar noi evoluăm pentru a putea ajunge să o facem, în funcție de necesități clare și profunde de evoluție, și nicidecum după plăcerile sau durerile noastre.
  2.trebuie să facem diferența între iluzie, confuzie și cele trecătoare ale vieții noastre și ale universului. Uite un articol:
  http://cristiana-blogulunuiomcuminte.blogspot.ro/2011/02/iluzii-confuzii-vise-si-cele-trecatoare.html
  3.suntem energie condensată, structurată și conștientă numai astfel de puterea radiației noastre, dar doar în scurt este deocamdată controlabilă de mintea noastră: dar este controlabilă de către creatorii universului - aici este confuzia, iar noi evoluăm către a putea ajunge să o facem, la rândul nostru.
  4. Lumea (stele, planete, viețuitoare independente) este constituită din spirit, radiație de multe feluri (nu numai mentală) și sisteme corporale.

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Momente de vinovatii: ale mele, ale altora...

Avem momente în viaţă în care ne-am dori vinovăţia altora... Este amprenta societăţii... Cel mai bun lucru este să ne detaşăm de aşa ceva, imediat cum conştientizăm. Ştiu că este o luptă grea. Mă trezesc că spun așa…

... PARFUM DE VIATA ROMANEASCA SANATOASA...

... parfum de viaţă românească sănătoasă... ... ceea ce nu înseamnă că în casă... sau pe o buturugă pe acolo... nu există azi și un laptop, pentru a ține legătura cu modernitatea. De fapt, acesta ar fi echilibrul între…

Dictionar