Jurnal Spiritual

Precizări privind răspunsurile la întrebările puse de cititori

ZIUĂ BUNĂ, DRAGII MEI!!!

1. Referitor la întrebările pe care le primesc din partea voastră prin email, să fac câteva precizări.

Primul răspuns la email va fi prezentat aici, la secţiunea Jurnal spiritual şi va cuprinde - după cum va fi cazul:

- întrebarea primită pe email;

- tema generală în care se poate încadra răspunsul pe care eu îl pot oferi;

- capitolul din site în care voi prezenta răspunsul.  

Toate precizările privind modul de primire a răspunsului le pot primi în continuare pe email, aşa cum aţi pus întrebarea. De asemenea orice completare la întrebarea iniţială, orice alte nelămuriri la care vă gândiţi în continuare ajung la mine şi se adaugă temei iniţiale.

În acest fel toată lumea va beneficia de explicaţiile pe care le voi da. Dacă nu se doreşte acest lucru, în email este necesar să-mi precizaţi dacă doriţi corespondenţa pe adresa dvs., căci nu este nici o jenă să ducem şi astfel de discuţii, depinde de încrederea dvs. în cel care răspunde !!! Să sperăm că v-am câştigat încrederea însă !!!

Până în acest moment am făcut prezentări ale unor subiecte pe care le-am primit în calitate de comentarii, discuţii pe facebook sau personale şi am răspuns pe loc cu câteva idei, după care am prezentat detaliat în capitolele siteului. Noua formă de prezentare are însă acest mod de abordare, drept pentru care să lucrăm ca atare! Vedem pe parcurs dacă este sau nu comod, chiar vă rog să veniţi cu idei privind felul în care fiecare doreşte să primească răspunsuri. Comentariile rămân oricum deschise, astfel încât completările vor veni şi pe această cale. 

2. Întrucât am primit o temă de discuţie recent, rog cu respect persoana care mi-a adresat-o să-mi scrie în ce formă doreşte să primească răspunsul. Tema este foarte frumoasă, în curs de pregătire am un capitol întreg la secţiunea STUDII GENERALE privind AMPRENTAREA. Aş potrivi răspunsul în deschiderea acestui capitol nou, care va cuprinde de-a lungul timpului dezvoltări largi, legate şi de capitolul CĂLĂTORIILOR ASTRALE, din care se pot cerceta şi amprentele, şi firele, iţele sau stringurile cunoscute azi din literatura de specialitate, care se formează din amprentările pe care le primim permanent. Fenomen amplu, discutat din nefericire doar sub aspectul său încărcător, obositor, negativ, el are aspecte deosebit de pozitive în evoluţiile noastre nu numai pământene, ci pe toate "cărările" universului !!! Aici, la rădăcinile lor, nici nu bănuim cât de mult bine ne pot face, chiar dacă uneori putem avea senzaţia de oboseală, neplăcere fizică chiar, şi nimeni nu ne învaţă de unde vin, ce fac ele în profunzimea elementului ca atare, cum se împletesc în viaţa noastră şi ce efecte au ele mai departe, în evoluţiile noastre...

Tema este foarte vastă, frumoasă în felul ei, iar experienţa altora se poate adăuga celor prezentate de mine. Călătorii astrali sunt oricum rugaţi să reflecteze asupra experienţei proprii pe care o prezint pe site şi să aducă în discuţii pe orice cale păreri personale. 

Vă doresc în continuare week end plăcut, zile senine cu sănătate şi toate cele dorite !!!

Cu drag, Cristiana


Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Momente de vinovatii: ale mele, ale altora...

Avem momente în viaţă în care ne-am dori vinovăţia altora... Este amprenta societăţii... Cel mai bun lucru este să ne detaşăm de aşa ceva, imediat cum conştientizăm. Ştiu că este o luptă grea. Mă trezesc că spun așa…

... PARFUM DE VIATA ROMANEASCA SANATOASA...

... parfum de viaţă românească sănătoasă... ... ceea ce nu înseamnă că în casă... sau pe o buturugă pe acolo... nu există azi și un laptop, pentru a ține legătura cu modernitatea. De fapt, acesta ar fi echilibrul între…

Dictionar