Jurnal Spiritual

1.octombrie. 2012: Drumul de la cristalele atlanților – în zilele noastre și în continuare, în viitor

Nu este de loc rău să plutim puţin pe de-asupra unor idei pe care le vom detalia mult în lucrările viitoare. Nu am pretenţia de a fi crezută imediat, necondiţionat, căci ştiu bine că viitorul va decide. Mulţi vor cerceta şi vor ajunge la concluzia că unele încredinţări s-au bazat pe confuzii – normale în secolele din urmă, preluate şi înrădăcinate prin circulaţie, şi nu prin cercetări ale mai multor persoane în aceleaşi direcţii. În viitorul apropiat, mulţi vor cerceta şi vor ajunge la concluzia că unele încredinţări s-au clădit pe inerente confuzii; iar în zilele noastre multe dintre astfel de încredinţări pot fi cercetate cu forţe noi, în imperiul energiilor noi, cu mult mai multă precizie, adâncind mereu corectitudinea şi îmbogăţind planul înţelegerilor.

Una dintre astfel de cercetări se poate referi la folosirea cristalelor în viaţa curentă a străvechilor comunităţi omeneşti.
Mulţi dintre noi suntem încredinţaţi că atlanţii foloseau tehnologii extrem de sofisticate, pe care le ştiau de la extratereştri – care de altfel se aşteaptă să ni le dea din nou într-un viitor foarte apropiat.
Alţii sunt încredinţaţi că atlanţii foloseau forţele ascunse ale unor cristale uluitor de mari – în mijlocul societăţii lor aflându-se un cristal principal, cel mai impunător cristal posibil: Cristalul Atlantidei.

Este cât se poate de clar faptul că asemenea încredinţări provin din informaţiile unor clarvăzători care au vizualizat corect şi au redat clar ceea ce au perceput astfel. Însă necunoaşterea necesităţii de a studia în profunzime cele vizualizate astfel a condus în trecut la concluzii superficiale – aşa cum, de altfel, şi în timpurile trecute cei care studiau viitorul judecau uneori prin prisma strictă a cunoaşterii lor momentane. Exact cum o maşină poate fi luată drept un animal sau un avian drept o pasăre. Din experienţa proprie pot spune că, în timpul Egiptului Antic, m-a speriat o viziune care azi mă face să râd: imaginea arăta un şarpe cenuşiu uriaş – îngrozitor de uriaş, comparativ cu arborii printre care se strecura – pe care călărea un animal alb, care scotea flăcări pe nări. Conştiincioasă, ca să mă încredinţez şi de alte aspecte contemporane ale existenţei acelor animale, am mutat gândul şi viziunea în altă parte: şi am vizualizat o pasăre albă tot atât de uriaşă, cu aripile strânse pe lângă corp, care îşi lua avânt de la sol, scoţând fum şi flăcări pe fund (târtiţă, popou) şi astfel îndepărtându-se de sol cu un vuiet uriaş, drept spre cerul senin…
În prima viziune am recunoscut acum imaginea, banală pentru noi azi, a unui drum de munte asfaltat şerpuind în serpentine, la vale, pe care cobora în faptul serii un automobil alb cu farurile aprinse…
În cea de-a doua imagine am recunoscut o navetă spaţială care se ridica în misiune la timp de amiază…
Totul este clar de înţeles azi. La fel o să vă povestesc despre imaginile pe care le-a văzut celebrul Sundar Singh cu privire la ţara noastră, comparativ cu vestul Europei şi Americii de Nord.

Nici o confuzie nu trebuie să fie blamată. Dimpotrivă, trebuie să ne sprijinim de orice informaţie pentru a merge mai departe. Ele sunt trepte de înţelegere cu ajutorul cărora trebuie să ne orientăm pentru a merge mai departe, mereu mai departe. Datoria noastră este să ne menţinem mereu în funcţiune toate puterile, iar timpul ne va arăta toate cele necesare – spiritual, evolutiv vorbind.
Să revenim la cristalele Atlantidei.
Este de remarcat faptul că uriaşele cristale au “apărut” de fapt în Lemuria mai întâi. Atlanţii: adică atlanţii fiind de fapt grupurile spirituale care au venit ulterior formării societăţii lemuriene, prin întrupare şi nu prin navigare cu ajutorul unor aparate care să folosească tehnologii mult mai avansate – au venit pe Pământ şi s-au întrupat ca ajutători ai lemurienilor. Lemurienii au fost în principal grupuri de spirite rezidente (http://www.bucuria-cunoasterii.ro/dictionar/rezidenti-spirite-rezidente/ ), aflate deja în evoluţii străvechi pe Pământ la momentul venirii spiritelor care vor forma poporul general numit atlant. Atlanţii, în calitate de ajutători pentru lemurieni, au preluat modul de trăire al lemurienilor, formele lor de manifestare, de deplasare, de comunicare, de creaţie materială mentală. La timpul cuvenit, după adaptarea lor la condiţiile locale, atlanţii au devenit în mod deschis ajutătorii lemurienilor, trăind împreună şi pregătindu-se împreună pentru epoca pe care omenirea avea să o petreacă după ultima glaciaţiune: etapa manual-intuitivă a evoluţiilor pământene.
Una dintre aceste feluri de manifestări este creaţia materială mentală avansată: şi pentru lemurieni, şi pentru atlanţi – şi nu numai, căci nu numai ei au existat pe Pământ în acele vremuri.
Realizarea oricărei creaţii materiale mentale s-a bazat întotdeauna pe Pământ pe crearea unei matrici materiale eterice de înaltă compactizare – unde material eteric este tot materie solidă, adică stabilă în spaţiu şi timp, dar de vibraţie superioară celei pe care noi o considerăm azi solidă, de fapt am numit-o fizică: detectabilă cu ochii noştri trupeşti în această perioadă pământeană, precum şi cu aparatele noastre: care de fapt sunt o prelungire a simţurilor trupeşti umane.
O asemenea matrice eterică era strălucitoare, cu aspect de cristal strălucitor în lumina soarelui. Conform vibraţiei şi compactizării fluxurilor materiilor eterice folosite pentru orice fel de creaţie, unele aveau un aspect cristalin de culoare bleu-argintie, iar altele de culoare galben-aurie.
În plus, construcţiile realizate de transcedentali s-au păstrat în funcţiune pe tot Pământul, în întreg parcursul celor cca. 60 milioane de ani de la realizarea lor şi până la ultima glaciaţiune. În ajunul ultimei glaciaţiuni, ele au fost dematerializate de către ajutătorii întrupaţi, imediat după terminarea destinelor fizice ale majorităţii populaţiilor active în întrupare cu corp fizic. Căci omenirea trebuia ulterior să se reobişnuiască să folosească creaţia manuală pentru a continua evoluţia pe Pământ.
Aşadar, construcţiile cu vibraţia cea mai puternică de pe Pământ care au fost realizate de către transcedentali, a căror strălucire le-a făcut să lumineze extrem de puternic în fiecare aşezare umană, au fost făcute să dăinuie pe întreaga planetă, în întreaga perioadă de creaţie mentală a omenirii. Ele au fost confundate cu cristale uriaşe, aflate în mijlocul aşezărilor umane.
De asemenea, este necesar să mai adăugăm ceva: în perioada din preajma ultimei glaciaţiuni, pentru ridicarea vibraţiei aşezărilor lor, conducătorii-lucrători – adică cei mai puternici şi experimentaţi lucrători mentali ai aşezărilor umane de pretutindeni – au consolidat şi vechile construcţii transcedentale, dar şi cele create de fiecare familie în parte. O astfel de consolidare – de fapt o consolidare a vibraţiei în câmpul planetar – s-a realizat cu fluxuri curgătoare de energii: adică fluxuri care se reînoiau mereu, atrăgând asemănător unor plexuri corporale diverse fluxuri din atmosfera planetei şi eliberând pe cele care pierdeau din tangenţele cu pământul şi vieţuitoarele planetare o parte infimă – dar semnificativă – din vibraţia lor. Astfel încât aspectul lor general era de clădire realizată din … aur sau argint !!!
Dar de fapt nici un om mental, de nicăieri de pe Pământ, nu ar fi scărmănat pământurile pentru a lua ceva din ele… Toate materialele folosite în creaţia mentală erau preluate din aerul planetar, în proporţie optimă pentru dezvoltarea planetei şi a tuturor vieţuitoarelor planetare. Iar acest lucru îl vom cunoaşte cu toţii, ne vom aminti cu toţii şi vom opri în viitorul apropiat văduvirea pământurilor şi apelor de mineralele sale. Generaţiile viitoare, care vor avea din nou corpurile mentale foarte puternice, vor dematerializa excesul de construcţii de pretutindeni şi vor împământa tot ceea ce a fost scos din inima pământurilor de-a lungul ultimelor milenii: începând cu metalele şi cristalele existente înafară, pretutindeni, în toate aşezările umane. Ceea ce va conduce la o regenerare rapidă a întregii vieţi pământene – mai ales (dar desigur nu numai) a regiunilor actualmente deşertice, la potolirea apelor şi a diminuării radiaţiilor cosmice reflectate de suprafeţele lucioase ale construcţiilor şi maşinilor noastre…
Vom vedea în viitorul apropiat cum atlanţii nu au folosit cristale nici uriaşe, nici mai puţin uriaşe, în care să înmagazineze cunoaşterea lor, ci aveau abilitatea mentală de a cunoaşte tot ceea ce aveau nevoie prin activitate mental-astrală curentă. Aşa cum începem şi noi, azi, să cunoaştem acest “fenomen”, această forţă spirituală… Aveau abilitatea de a-şi aminti clar absolut tot ceea ce necesitau în acest loc din univers, precum şi clar-intuirea tuturor celor legate de propriile lor evoluţii până la venirea lor pe Pământ.

… De fapt mulţi dintre noi ştin azi că atlanţii am fost tot noi, iar o parte dintre noi am evoluat şi ca lemurieni: ca ajutători pentru rezidenţii întrupaţi în Lemuria, în întrupări de ajutor în ambele societăţi – şi nu numai. Căci nu trebuie să uităm celelalte populaţii, de pe celelalte continente: din Aztlan (America de Sud), din Africa (de care aparţinea şi partea Arabiei de azi), din din toate insulele oceanului planetar, inclusiv Australia de azi – insulă formată ulterior primei ruperi a Insulei mari a Lemuriei, din nordul Pacificului. Toate acestea din urmă fiind de fapt locaţii ale ajutătorilor avansaţi, care au ajutat simultan toate populaţiile de pe continentele cele mai populate: A’Tlan (America de Nord unită cu actuala Europă) şi Cian (cunoscută sub numele de Lemuria – de la francezi pornire: Asia continentală de azi).
De altfel, multe dintre toate acestea începem să ne amintim din nou, acum…

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Momente de vinovatii: ale mele, ale altora...

Avem momente în viaţă în care ne-am dori vinovăţia altora... Este amprenta societăţii... Cel mai bun lucru este să ne detaşăm de aşa ceva, imediat cum conştientizăm. Ştiu că este o luptă grea. Mă trezesc că spun așa…

... PARFUM DE VIATA ROMANEASCA SANATOASA...

... parfum de viaţă românească sănătoasă... ... ceea ce nu înseamnă că în casă... sau pe o buturugă pe acolo... nu există azi și un laptop, pentru a ține legătura cu modernitatea. De fapt, acesta ar fi echilibrul între…

Dictionar