Sinteze

Sinteza creaţiilor materiale umane de-a lungul timpului

1. CREAŢIA MATERIALĂ TRANSCEDENTALĂ
Se va studia cu titlu de generalitate şi capitolul ALTE STUDII: “CREAŢIE MATERIALĂ” la adresa: http://www.bucuria-cunoasterii.ro/articole/6.-creatie-materiala.html
Este necesar să înţelegem faptul că spiritele umane au venit pe Pământ având deja o evoluţie înaintată, experienţă proprie înaintată privind conştientizarea propriilor lor forţe spirituale, specializate înaintat privind: conştientizarea mediului cosmic şi planetar local, creaţia materială diversificată, comunicarea, deplasarea, relaţionarea, precum şi un grad înalt de conştientizare a necesităţilor de protecţie şi ajutor oferit întregului biosistem planetar.
În astfel de condiţii, spiritele umane s-au orientat imediat din întrupările de început: prin întrupările lor spirituale (sistem corporal cu corp de manifestare budhic – sau spiritual), aşa cum au sosit în preajma Pământului, precum şi din întrupările astrale (sistem corporal cu corp de manifestare astral) cu care au continuat o perioadă pătrunderea în orientările generale în energetica şi distribuţiile structurilor materiale, de diferite vibraţii, ale planetei.
Din întrupările astrale, rezidenţii şi ajutătorii lor – spirite mult mai evoluate decât rezidenţii – au urmărit primele faze de creaţie materială, realizată de transcedentali încă de la primele lor veniri în dimensiunea structurală pământoasă a planetei.
Creaţia transcedentală a urmărit două aspecte principale:

I. Autoformarea corpurilor umane, constituite prin voinţa proprie a entităţilor transcedentale; s-au format astfel sistemele corporale de tip uman, utile manifestărilor de creator conştient complex, înaintat. O astfel de constituire a avut loc iniţial într-o dimensiune structurală paralelă: dimensiunea de origine şi de lucru a entităţilor trancedentale, după care a avut loc întărirea acestor corpuri dimensionale în dimensiunea noastră pământoasă; se va urmări sinteza cu adresa:
http://www.bucuria-cunoasterii.ro/articol/790/sinteza-transformrilor-corporale-umane-de-a-lungul-timpului.html
II. Crearea bazei materiale în care s-au desfăşurat societăţile umane ale acelor începuturi şi folosirea ei complexă: şi creaţia, şi folosirea ei presupun o multitudine de acţiuni derulate treptat, pe măsura întăririi corpurilor de transcendenţă, în dimensiunea noastră planetară.
Crearea aceastei baze materiale s-a dovedit deosebit de importantă şi pentru spiritele rezidente, şi pentru ajutătorii lor. A fost un sprijin real în procesul acomodării rezidenţilor cu condiţiile locale de evoluţie, dar şi pentru ajutătorii lor – ca bază deja creată, de la care ei au derulat în continuare faze de creaţie intermediare, ajutătoare pentru acomodarea rezidenţilor şi noilor grupuri de ajutători care au venit de-a lungul timpului.

Fazele de creaţie a acestei baze materiale – infrastructura orăşenească am numi-o azi – au fost de la bun început sarcini ale entităţilor dimensionale, care au rămas în continuare sarcini de destin pentru toate entităţile transcedentale.
Astfel de sarcini ale începuturilor au fost.
– energizarea tuturor spaţiilor largi de desfăşurare a activităţilor umane, pentru toate timpurile epocii de mare vibraţie planetară, care pentru spiritele umane a fost o etapă de activitate exclusiv mentală. A fost o lucrare de mari proporţii, de mare forţă şi profunzime, care a susţinut activităţile umane timp de milioane de ani;
– energizări cu compactizare foarte densă, speciale pentru terenurile viitoarelor oraşe-societăţi ale oamenilor;
– formatarea câmpurilor corpurilor fluidice umane (câmpuri cu vibraţii specifice tuturor corpurilor din sistemul corporal uman, care formează co-spaţial şi simultan câmpul universal în care trăim) cu informaţii specifice manifestărilor umane, în domeniile: creaţiei materiale, deplasărilor, comunicărilor, întreţinerii de relaţii între semeni, precum şi ale tuturor oamenilor cu întreg biosistemul înconjurător, dar şi cu entităţile ajutătoare astrale ajutătoare ale tuturor vieţuitoarelor planetare.
Astfel de lucrări a fost necesar să fie realizate chiar din momentul sosirii entităţilor dimensionale, căci numai astfel s-a realizat o amprentare puternică a spaţiului, cu corpuri de vibraţie foarte înaltă, foarte apropiată de vibraţia dimensiunii de origine a entităţilor transcedentale. Astfel încât asemenea amprentări au rămas în lume pe tot timpul epocii mentale a omenirii – până la ultima glaciaţiune, când s-au creat condiţii pentru ştergerea tuturor amprentărilor anterioare şi începerea unei noi etape, epoci, pentru omenire;
– continuarea şi dezvoltarea activităţii de amprentare în câmpurile emoţional-mental-cauzal: pentru acomodarea biosistemului vegetal şi animal cu activităţile umane şi pentru formarea unei baze puternice de învăţături umane: creaţie materială conştientă, comunicare şi relaţionare (interacţiune emoţional-cauzală între indivizi şi grupuri de indivizi);
– începuturile creaţiei infrastructurii materiale a oraşelor: construcţii realizate din materii de vibraţie foarte înaltă, compatibile (de vibraţie proporţională) cu corpurile entităţilor transcedentale;
– pe măsura întăririi corpurilor umane, se dezvoltă şi se îmbogăţeşte gama activităţilor umane, registrul sarcinilor sociale (şi în oraşe, şi înafara oraşelor).

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
POPULAŢIILE SPIRITUALE ALE SPECIEI UMANE

SCHEMA GENERALĂ:

1. Monade individuale aflate în evoluţii centrale (coordonatori de evoluţii);

2. Monade individuale aflate în evoluţii secundare (ajutători planetari, stelari şi galactici);

3. Spirite aflate în evoluţii primare:

– spirite aflate în evoluţii primare galactice;

– rezidenţi;

– spirite aflate în evoluţii preliminare;

– spirite aflate în călătorii spirituale regresive: blocuri spirituale piramidale. 

Sinteza treptelor si sub-treptelor de evolutie ale monadelor

Se pot studia elementele de dicţionar: energie fundamentală, monadă, popor spiritual, întrupare, ciclu de vieţi (întrupări), Centru de evoluţie  şi Formarea universurilor pe straturile energiei fundamentale   Monadele autoformate…

Dictionar