1. OLCO: În preajma Pământului

01. Sinteza Capitolului 1 – OLCO

Olco este o entitate venită în Universul Fizic din Universul Spiritual Secundar, pentru desfăşurarea unui ciclu de vieţi (destine), în calitate de ajutător planetar secundar. 

Programul destinului în curs de desfăşurare este de a ajuta înaintaşii poporului de spirite întrupate ca saurieni în ultima parte a ciclului lor de vieţi pământene. 

Spiritele avansate în evoluţii ajung pe planeta de desfăşurare a evoluţiilor lor prin călătorii spirituale: adică desfăşurate prin forţele proprii ale spiritelor – nu prin mijloace de transport materiale. Astfel de călătorii pot fi:

1. Călătorii în interiorul Universului Fizic: călătorii în grup organizat, de la locul ultimei lor evoluţii – până la locul următor de evoluţie, sub protecţia şi îndrumarea ajutătorilor secundari. Desfăşurarea călătoriilor de acest fel are loc în unităţi (grupuri, blocuri de grupuri de spirite) de deplasare universică;

2. Călătorii între universuri, pentru evoluanţi aflaţi în faze avansate: evoluţii secundare şi centrale, evoluanţi care efectuează evoluţiile lor personale în alte universuri (Universul Secundar şi Universul Central), iar în Universul Fizic efectuează evoluţii de ajutători avansaţi (planetari, stelari) în mijlocul popoarelor de spirite în evoluţii primare, pe care le ajută. 

Traseele (rutele) călătoriilor spirituale, indiferent de unde pornesc evoluanţii, se stabilesc:

– departe de locurile de desfăşurare ale evoluţiilor primare curente: de activităţile desfăşurate în interiorul galaxiilor şi rutele de circulaţie între galaxii;

– având obiective spirituale precise, pe care trebuie să le cunoască fiecare călător, pentru desfăşurarea conştientă a evoluţiilor sale.

Pentru ajutătorii mai înaintaţi, secundari (care nu vin din acest univers), traseele sunt stabilite pentru:

– acomodarea directă cu mediul universic şi cu ultimele desfăşurări în locurile de deplasare, conform sarcinilor de destin; obişnuirea cu percepţiile spaţiilor prin intermediul senzorilor corpurilor lor de călătorie;

– familiarizarea entităţilor între ele, în funcţie de activităţile pe care le vor desfăşura împreună; este singura formă de acomodare necesară secundarilor, de-a lungul călătoriei lor fără oprire până în punctul terminus.

Desfăşurarea călătoriilor se face:

– pentru grupurile spiritelor primare: călătorii directe către următoarea planetă, rareori cu o oprire scurtă (1-2 întrupări locale) atunci când este cazul unor pregătiri, adaptări pentru cicluri mai complexe pe planeta următoare;

– ajutătorii secundari călătoresc în grupurile lor fără oprire, putând suporta prin obişnuinţă variaţiile mari de vibraţie ale traseelor lor.

La finalizarea călătoriilor şi intrarea în câmpul local al punctului terminus al călătoriei (în cazul nostru: al Pământului) grupurile de călătorie se despart:

– unii evoluanţi se grupează după tipul de ajutor pe care îl vor oferi în continuare, se formează grupuri şi subgrupuri de evoluţie, conform celor stabilite la iniţializarea călătoriilor, în funcţie de sarcini şi de obişnuinţe de manifestare;

– alţi evoluanţi rămân în evoluţie individuală, aşa cum le cer sarcinile lor în continuare.

GENERALITĂŢI PRIVIND CORPURILE SPIRITELOR AFLATE ÎN CĂLĂTORIE:

Corpurile de călătorie sunt întotdeauna corpuri matriceale pentru sistemul corporal pe care îl vor folosi în punctul terminus al călătoriei; în cazul spiritelor care vor face întrupări pământene ele vor fi corpuri spirituale (sau budhice). 

Numele sau codul de vibraţie al entităţilor spirituale este oferit de emisia de lumină (radiaţie luminoasă) şi emisia de sunet (sunetul fundamental) al sistemului spiritual, format din radiaţia monadei întrupate şi radiaţia sistemului corporal de călătorie. Olco este astfel numele entităţii urmărite în acest studiu.

COMUNICAREA ÎNTRE SPIRITELE ÎNTRUPATE ÎN:

– corpuri spirituale (entităţi spirituale): prin sunet emis de corpul de manifestare, adică corpul spiritual (budhic);

– corpuri astrale (entităţi astrale): prin sunet şi imagine. La entităţile aflate în corpuri spirituale, imaginea nu este necesară, deoarece entităţile spirituale percep simultan toate imaginile necesare evoluţiei lor în sistemul stelei care guvernează planeta de reşedinţă (în cazul nostru: Pământul);

– corpuri fizice (indivizi): la nivel înalt al vibraţiei planetare şi în condiţii în care corpurile permit, comunicarea este de tip mental între indivizi şi între indivizi şi entităţile astrale ajutătoare. Când vibraţia medie planetară devine foarte joasă, comunicarea are loc cu ajutorul structurilor corpului fizic, specializate în comunicare.


Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
05. Studiu: Universul nu este gol

Sigur că acesta este un subiect foarte amplu, care nu trebuie discutat numai din acest punct de vedere, pe care îl dezbat acum, aici. Dar tocmai punctarea unor elemente din mai multe direcţii cred că formează o înţelegere complexă a…

03. Viața lui Olco (2): Entități spirituale și entități astrale

ENTITĂŢI SPIRITUALEÎn atmosfera Pământului, grupurile aveau să se împrăştie, fiecare formaţiune spirituală de acest fel începându-şi pe loc sarcinile. Se poate crede că această formaţiune spirituală, mai precis…

Dictionar