04. Filamente energo-materiale

03. Detalierea necesității studiului filamentelor energo-materiale

Discuţii ample asupra acestui subiect, împreună cu prietenii mei, mă conduc la înţelegerea necesităţii adăugării unor detalii în plus privind studiile despre filamentele energo-materiale.

Aşa cum am mai spus, este deosebit de important să înţelegem toate cele legate de existenţa şi circulaţia fluxurilor de filamente în mediile galactice, subzonale, zonale ale universurilor materiale, întrucât ne pregătim din toate punctele de vedere pentru revenirea noastră, a întregii omeniri, la trăirile şi manifestările în vibraţii înalte, cu sisteme corporale adaptate treptat pentru:
1. Hrănirea omenirii prin osmoză: ceea ce înseamnă schimburi de vapori de apă, gaze, elemente minerale, microorganisme, prin porii epidermei corpurilor noastre fizice – aşa cum s-a desfăşurat ea neîntrerupt până acum, deşi în volum insuficient comparativ cu activitatea fizică intensă, chiar brutală de cele mai multe ori, impusă de vremurile pe care le-am trăit. Restul corpurilor din sistemele noastre corporale – corpurile fluidice – au funcţionat pe acest principiu permanent, osmotic, fără ajutor dinafară. Vom înţelege şi accepta faptul că principala noastră formă de hrănire va redeveni cea osmotică, aşa cum a fost înainte de ultima glaciaţiune, în volumul căreia ponderea principală va fi deţinută de fluxurile bogate de filamente materiale şi energetice, alături de celelalte elemente vitale pentru corpurile noastre fizice: minerale, microorganisme, vapori de apă, gaze – adică componentele aerului nostru planetar. O epidermă a corpului nostru fizic, extrem de elastică, sensibilă, cu mult mai permeabilă decât în felul pe care îl cunoaştem azi, va facilita acest fel de hrănire. Ceea ce va conduce treptat, cu pornire încă de pe acum, la renunţarea hranei fizice dure, folosite din necesitatea durităţii cu care ne întreţinem corporalitatea (hrană, mişcare, vorbire, chiar respiraţie): pe măsura durităţii cu care folosim corpul nostru fizic azi. Am putut să trăim în imperiul durităţii, căci avem încă un corp fizic care azi funcţionează mai puţin flexibil, asemenea celui de tip animal, hrănindu-l astfel la fel cum se hrănesc toate vieţuitoarele pământene, ceea ce nu este de loc o ruşine. Vibraţia lor este mai mică, din evoluţie mai puţină, iar când vibraţia planetară devine din ce în ce mai redusă, este normal să ne adaptăm după cum culegem exemplele de vieţuire din spaţiile planetei de reşedinţă momentană. Totul este ceva foarte normal – dar avem înclinaţia să dăm conotaţii diferite de cauzalitatea profundă a vieţii, întrucât nu dorim să ne lăsăm prea mult influenţaţi de biosistemul natural al planetei. Unii se lasă influenţaţi pentru că nu au experienţă multă în înţelegerea necesităţilor pentru a duce, la nivelul nostru de evoluţie, o viaţă echilibrată; alţii nu se lasă influenţaţi după ce au învăţat doar câteva repere de vieţuire în asemenea condiţii, căutând să ţină sus cât mai mult posibil flamura demnităţii umane.
Vom reconsidera complet vieţuitoarele cu care până azi, azi inclusiv – dar pentru puţină vreme în continuare, ne-au fost hrană de origine animală: mamifere mai ales, pe care le vom lăsa să-şi urmeze destinul lor spiritual complex, dar şi păsări a căror existenţă va fi total reconsiderată – ca fiind principalul factor activ pentru ne-compactizarea câmpurilor mental-astrale, mai ales din mediul dens al comunităţilor urbane. Ele sparg fronturile aerului planetar, cu corpurile lor fizice vii, înconjurate de corpuri fluidice deosebit de active (chiar dacă nu ne vine să credem asta), împrospătând aerul planetar, şi o fac cel mai bine dintre vieţuitoarele superioare (mai sunt şi insectele, alături de păsări, dar pe spaţii relaţiv mici, după puterile lor spirituale). Ele trec în zborul lor prin multe celule de stabilizare vibraţională ale matricei eterice planetare, în planul local, se echilibrează vibraţional permanent şi astfel devin purtătoare permanente ale unor fluxuri permanent împrospătate.
Aceeaşi formă de reîmprospătare a apelor o fac peştii, vitalizându-le tot timpul prin acelaşi fel de circulaţii prin celulele de stabilizare vibraţională prin care circulă permanent, la fel ca şi vieţuitoarele subterane, care vitalizează structurile superficiale ale scoarţei pământene uşurând mai departe, din mai multe puncte de vedere decât am crede azi, preluarea hranei de către vegetaţie, prin rădăcini.

2. Vom avea nevoie de cunoaşterea filamentelor şi a circulaţiei lor în deplasarea de tip astral-mental a tuturor oamenilor, în viitor: mersul pas cu pas sau tropăit al oamenilor se va transforma într-o plutire la suprafaţa pământurilor şi apelor, iar la nevoie spiritul întrupat ca om va folosi o circulaţie aeriană a întregului sistem corporal, în care:
– corpul astral va avea puterea de ridicare a corpului fizic în aerul planetar, cu modularea vitezei de deplasare în funcţie de necesită şi de protejarea biosistemului planetar;
– prin corpul mental se va realiza orientarea în spaţiul planetar: înainte-înapoi, la înălţime-coborâre, alte schimbări ale direcţiilor de mişcare în funcţie de necesităţile momentului): aşadar nemaifiind nevoie de o putere de propulsie artificială şi procedee industrial-tehnologice de modelare a deplasării, aşa cum folosim în acest moment. Pentru un asemenea proces de deplasare este nevoie de cunoaşterea densităţii mediului filamentar – pe lângă contribuţia acelor elemente cu a căror existenţă ne-am familiarizat deja: vapori de apă, microorganisme, elemente minerale, gaze. Viteza de deplasare se reglează în funcţie de această cunoaştere profundă a mediului planetar, pe lângă cunoaşterile privind elementele matriceale ale planetei, stelei, galaxiei şi macro-structurile intra-zonale şi inter-zonale, cu o putere radiantă deosebit de mare, necesar a fi luată în considerare şi la călătoriile de la o regiune la alta a planetei. Pentru acordul fin al vitezei de deplasare se are în vedere de asemenea creaţia materială mentală ajutătoare pentru o dublă protecţie în deplasare: adică crearea unei nave care să fie exclusiv carcasă pentru protecţia călătorului în deplasarea aeriană, precum şi protejarea mediului biologic de caracteristicile deplasării: o deplasare care are loc după puterile mentale ale călătorului, dislocând volume uriaşe de aer din mediul planetar;

3. Un alt motiv, care se va dovedi de asemenea vital pentru omenire, este revenirea la activitatea de creaţie mentală prin folosirea direct din aerul planetar a fluxurilor de filamente – o numim: creaţie mentală filamentară, în locul preluării şi prelucrării, cu unelte create în acelaşi fel, a unor părţi din corporalitatea planetei (metale, cristale, pământuri, lichide, gaze), sau ale vieţuitoarelor: vegetale (fibre, trunchiuri, alte părţi vegetative) şi animale (os, piele, blană, secreţii, etc.). Activităţii de creaţie prin folosirea directă a fluxurilor de filamente: adică materializare, i se asociază activităţile de dematerializare (destructurare fină, cu împământarea materiilor rezultate din această activitate) şi de remodelare (transformarea unei compactizări anterior realizată, în altă formă de compactizare, după încetarea necesităţii folosirii celei dintâi: transformarea unui obiect a cărui necesitate încetează – în alt obiect necesar pentru perioada următoare).

Toate acestea se vor petrece în condiţiile modificării volumului populaţional al omenirii pe Pământ: nu numai prin plecarea multor grupuri, blocuri spirituale de pe planetă, dar şi întruparea mai rară a spiritelor în sisteme corporale cu corp fizic. Întrupările astrale vor lua o amploare deosebit de mare, comparativ cu ceea ce cunoaştem azi, întruparea astrală fiind îndreptată fiind în viitor spre o cercetare fundamentală de mare şi profundă atenţie, al cărei rezultat va fi pe deplin conştientizat – din nou, aşa cum a fost pentru fiecare om în parte înainte de ultima glaciaţiune – şi aplicat apoi în perioada de întrupare cu corp fizic, a cărei lungime va fi din nou foarte mare (în medie 10-15.000 ani).

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
02: Detalii privind circulația filamentelor energo-materiale

I. IDEI PRINCIPALE :Nu există filamente în stare de nemişcare, nicăieri în universuri. Mişcarea liberă în interiorul filamentului, precum şi circulaţia filamentelor în spaţiile universice, şi între universuri este…

01: Generalități privind filamentele energo-materiale

I. NECESITATEA STUDIULUI:În acest stadiu al trăirilor noastre pe Pământ, ne este necesar să cunoaştem bine toate elementele care stau la baza:– formării corpurilor noastre, dar şi a corporalităţii tuturor spiritelor întrupate…

Dictionar